Thursday, March 17, 2011

Jaoh di mata, dekat di hati... tribute entry.

Salam everyone.

I'm supposed to blog about sumthing else... ada dateline... TAPI
ntah mengapa aku tak der idea or ilham nak mengarang... BUT
I do have sumthing else to say.

Kawan.... Golongan penting dlm hidop yang normal...
Umor 7-12, 13-17, 18-21 ... more than half of our daily time revolves around kawan2 kita.
Dari sekolah, tuisyen siang, tuisyen mlm....
dari makmal ke DK (dewan Kuliah)...
dari dorm mate to housemate...
best galfriends..rakan tiru meniru sampai ada secret language/sign....
best friends forever...

Mostly our friendship bond akan cut off or mula slow down (if there was a curve graph I could show) when we start going off to different uni's... start working... get married....

Phone number rumah yg dulunya hafai dlm kepala pon dah lupa... sapa yang IT savvy mungkin keep in touch via Friendster (maybe dah migrate to Facebook kot)...

I love Facebook... it has managed to menemukan most of my friends dari umor 3 tahun till now. Gila kan coverage Facebook nih? Great invention..

But again, kadang kala bila lama tak jumpa after more than 15 years...
Do we get tongue tied?
Do we stumble to find words to say or start conversation?
Long awkward silence not knowing what to ask?
1 minute feels like 1 hour, moving slowly... u can't wait to get home and get on with your own life agenda

ATAU..
Borak sakan sampai tak ingat pukol brapa, anak.. laki dok langut pikir, bila bini aku nak balik?
Both of you guys cannot wait to tell your story of life?
Both of you have sooooo many question to ask the other person?
Hinggakan you felt as if time has quickened, you wish you stay on together just a bit more?

Time heal & mends broken heart BUT is ALSO the perfect challenge to know how true & strength of your friendship. Pernah dengar jaoh di mata, dekat di hati? Perfect peribahasa Melayu.

The truth is not how frequent you go out  for teh tarik with ur friends, it is more of a quality over quantity. Once a while meet up is juz what we need to keep the bond going.

This is a tribute entry to my ALL my good friends. I'm so privileged and honored to be friends with wonderful, lovely people like u guys. Stay in touch, through good and bad times.
Semoga panjang umor, murah rezeki dan bahagia hendak-Nya. Insyallah.

26 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

linnn :)
assignment kita belum siap.. macam xder idea.. tunggu dekat2 datelinela boleh hehehehe

mizz.jul said...

linda..i've juz asked my hubby pasal prog kita tu..but aku dop bgtau pasal tujuan sebenar kita..cuma kata nak jumpa u n tg..guess apa dia kata? ajak hubby diorg join skali dinner kita..gulp! would u n tg dgn hubby masing2 join? :-)

Unknown said...

menyibuk jer kami join anniversary dinner mung? ini kan time sepesel mung berdua2an... heheheh....

mizz.jul said...

kalau hubby dah kata g2, maknanya takdala nak beromantikan..hehehe..cubalah mu tanya hubby mung deh? aku dok royat lg ke tg..

Unknown said...

aku tny ke die... die concern skit ler, takot mengganggu program jer.
But, apa pon dia kata insyallah, kalu timing smua OK.

mizz.jul said...

ok..tg nampaknya x dapat joint utk dinner..tp kalau planning asal tu insyaAllah dia on..tarikh cadangan 23 april (sabtu)..aku tgh intai subak ni..mung penah g sana? kat area2 mu doh tu..tp nampak mcm dlm hutan, sian pulak ke kauthar kekgi..bimbang gak tempat2 gitu..

Unknown said...

Nuzul, aper planning asal tu? Kita ppunya outing ber3 kan? heheheh
Kat aner eh?
Subak lawo... but tuh la, ala nature2 gitu....

Hindi songs said...

thats quite a funny blog..

Hindi Songs said...

I read Your Blog an its really nice.
great Content you post.
Thanks.

Custom dissertation said...

Your blog is excellent. . let me tell u one thing that Blogs have become the newest and significant source of quality free knowledge on net and people enjoy them for hours . Thanks for nice information sharing.

Logo designing said...

Nice to find out a post related to my search criteria. Your updated and helpful post will be appreciated by blog post loving readers.
Logo designing

Anonymous said...

Thank you very much for nice title
geyikchat

Roger said...

Great post, thanks a lot!

Roger
canvas art

wall art said...

Interesting, thanks a lot!

Mike said...

Great stuff, thanks!

John said...

Wow that's wonderful, thanks a lot!

photo canvas prints said...

Really interesting, thanks!

Sam said...

Well this is brilliant, really great!

tamsohbet said...

sohbet

chat odaları
chat odaları

sohbetsec said...

Gabile Chat üzer kişiyi insan yasadıgı müddetçe yaşamda neler görüyor neler yasıyor tek ben degil bu dygları yasayan gurbetçi kardeşlerimizin hepside yasamış ve halende yasamaktalar işte edirne ilindeki anılarım acısıyla tatlısıyla yasandı geçti diyelim. Fakat bu ilimizi görmekte her ne sekilde olursa olsun kısmet oldu güzel tek yer dogasıyla sehir olarak görünümüyle her ilimiz gibi edirnede güzel ve Gabile Chat özeldir simarik.net mobil sohbet sitelerimizden bu ilimize hitap etmek benim yerine şereftir

asa said...

Gabile Chat Mobil sohbet Vasıtası ile birçok akıllı cep telefonlarınızdan tabletlerinizden bilgisayarlarınızdan süratli emin tek biçimde sağlamak yapılabilir vede sizlerde sohbet Sitemizde Düzeyli sohbet edebilrisiniz, fiyatsız sohbet sohbet odaları vasıtası ile sizlerde düzeyli sohbet odalarımızda Gabile Chat edebilisiniz sohbet odaları Merhaba dostlar Parasız sohbet sitemize hoşgeldiniz

hasmet said...

Sohbet Kaliteli Sohbet adından da anlaşılabileceği gibi kaliteyi benimsemiş bir hizmettir. Neredeyse her kelimede sohbet hizmeti veren sitelerin bulunduğu zamanımızda maalesef tamamı Kaliteli Sohbet hizmeti verememektedir. Kaliteli Sohbet öncelikli olarak kaliteli insanlardan oluşan bir yönetim oluşturmaktan geçmektedir. Kaliteli Sohbet için daha sonra kullanılan yazılımların tamamının lisanslı ve temiz kodlama ile oluşması Sohbet gerekmektedir.

mert said...

canlı okey oyna Dünya’nın Sıhhat ile ilgili konuştuğu Korona Virüs olayından kaynaklı 23.05.2020 tarihinden ardından 27.05.2020 tarihine kadar aut çıkma yasağı olmasından kaynaklı evlerinizde canınız sıkılmaması yerine okey turnuvası olacaktır. Turnuva Müracaatı Turnuvaya katılacak kullanıcılarımıza kalifiye salonumuzda herhangi tek adisyon formuyla uğraş mayınız diye çevrimiçi olan şahıslara salonumuzun içinde Beyaz Rumuz olarak Salonun içinde 7/24 Saat Çevrimiçi olarak aktif bulunacaktır. Turnuvamıza katılmak isteyen kişilerin yanlızca Beyaz kullanıcısına kalifiye atarak turnuvaya katılmak istiyorum demeniz kafi olacaktır. canlı okey oyna Kalifiye atmasını bilmeyen kullanıcılarımızın kalifiye ata bilmesi yerine kişilerin üstünü çift tıklayarak karşınıza kalifiye kısım gelerek yaza bilirsiniz.

oktay said...

Yere indirildikten ardından hatalı açılmış olan ellerde 101 ceza puanı yazılır. Okeyi hata sonucu yere atarsanız da 101 ceza puanı yazılır. 101 oyunu iki şeklinde oynanabilir. Katlamalı ve normal. Katlamalı olanda son olarak yere kim per indirdiyse onun ortalarının toplamından minimum tek çok ile açmak mecburiyetinde olmak demektir. Sanal Okey Oyna Normal 101'de ise bu tür bişi mevzubahis değildir. İster 34 ister 54 olsun eliniz açabilirsiniz. Her elin nihayetinde ıstakanızda kalan rakamlar toplanır ve puan olarak yazılır. Şayet çifte gitmişseniz elinizde kalan rakamlar iki ile çarpılır. Çanak çevrimiçi okey oyna da esas emel 101 oyunundaki gibidir fakat yere perinizi açmadan bitmeniz gerekir.

mert said...

Galiba bizler sohbet emelli kullanan kitle oluyoruz. Zamanımızın fazlasını sohbet ederek ve yeni kişiler tanıyarak geçiriyoruz. Kim bilir belki kendisini dışarıda ifade edemeyen kişiler bu sohbet odaları vasıtası ile dahada sosyal duruma gelebilir. Görünümlü sohbet odalarımızda dul kadın kullanıcılar ile görünümlü sohbet edebilir ve sesli ve yazılı olarakda sohbet edebilirsiniz. sohbet odalarımız her geride bıraktığımız gün niteliğini artırarak bünyesine birçok kullanıcıları katmaktadır. Canlı Okey Oyna Türkiye ve birçok ilinden bayanlarla, sohbet edebilirsiniz. Adisyon olmadan, uygulama indirmeden ve tek eklenti yüklemeden alelacele ''Sohbete Gir'' üstelik konuştuğunuz bayanı işlek olarak görebilirsiniz. Apple yada android cihazlarla rahatlıkla görünümlü sohbete girebilir boş zamanlarınızı keyifle geçirebilirsiniz.

mert said...

Ceza puanı: 4’tür. Normal Bitme, Okey Atma: Eğer tek oyuncu ıstakası üzerindeki taşları sıralı perler halinde tamamlamış ve yere atacağı boşta kalan son taşı okey ise, bu hamleye okey Yeni Okey Salonları atmalı bitme denilir. Ceza puanı: 4’tür. Çifte Bitme, Okey Atma: İşte okey oyununun cezası en yüksek olan, ama bitme ihtimalide asgari olan oyun bitimi. Eğer tek oyuncu ıstakasında 7 anane çift tamamlamış ve yere atacağı taş oyunun o el ki okey taşı ise, bu hamleye çifte gidip yere okey atmak denilir.