Wednesday, June 1, 2011

Happy bday Sofea, happy birthday to you...

Aku sering lupa tarikh birthday anak2 aku... Nasib baik ada reminder tak diduga recently... berjumpa satu couple ni, which their birthday coincides with both my kids! The wife same day with my Sofea, the hubby same day wiv Aqid..... sungguh luar biasa, untuk dipertemukan dlm urusan circumstances yg bersangkutan ngan house sale. Nonetheless, harap urusan kita berjalan lancar hendakNya... both parties akan gembira.InsyaAllah.
So, semalam.. delayed birthday celebration for Sofea, bahan tak cukop.. so aku blasah ajer new choc cake recipe.... rasanya boleh la.... kali ni topping choc buttercream.

Updated : Ini recipe Moist Choc Cake with Buttermilk
Muka happy excited nak mkn kek, dah seminggu dok ask for cake...

6 comments:

Anonymous said...

Happy birthday to fea too...tunggu jugak tapi i guess aman came back tired...
Janji czelbrate

Lin Elier said...

thanks Sis, so sori... were cought wiv stuff, onli had time 2do her celebration the next day....

Bitter Sweet said...

happy bday sofea,

linda, sedapnya aku tgk choc cake hang speshly topping dia..

Lin Elier said...

Thanks on behalf of Sofea... Satu kiss buat Aunt Jue.

Ini topping choc buttercream ja, slalu wat ganache, tapi cooking chocolate tadak.... so buat ni jer la. But recipe ini, mmg sangat moist. although baked tadak steambath

shuhada said...

happy belated birthday sofea..memang nampak excited bebeno tu...hehehe...linda..next time birthday wazif..kami order kat kome je la nooo....:)

Lin Elier said...

thanks Ada... buat mkn2 sendiri ajer... tak reti nak hias lawa2 mcm ppro lagi