Thursday, November 18, 2010

Kena tag dgn ManjaIxora laa....

Wow... 1st time aku kena tag melalui blog! (kesian kan...org baru la katakan)


Anyways, thank to Maz from ManjaIxora, member blogger I kenal from Nuffnang Vaseline event aritu..
Comel tau anak dia! (Maz, bilo nak tambah lagi?)

Aku bantai ajer la.buat TAG ni.. salah silap, tertag sapa2 tu, tolong mahapkan ya....

1) Blog's owner nickname :
    Lindoi .... (ini bukan sebab Lin Boroi yerr!)
    X-Ofismate suka panggei aku Kambing.... sebab bila menyumpah, aku suka ckp "Kambing punya printer/client/lift/system!"


2) Acceptance speech :
    Tima kaseh to Mazlina kerna sudi tag saya kat post award dia. Maintain cun yaaa!

3) 6 fav singer/artist/group :
    Aiyaaa... this makes me a bit fenin laa.... la ni aku bukan tahu sgt current band zaman 2010, 80's 90's tu tahu la.... ok here goes ;
- OASIS (fuihhyoo... fav band masa zaman skolah ni... siap lokis potret Gallagher brother lagi!) Lagu Wonderwall, Supersonic mmg d best!
- Smashing Pumpkins (ini pon best giler lagu2 dia... Billy Corgan punya suara x sedap, but dunno why the song arrangement mmg tangkap layan grunge! Ava Adore... Lilly)

- Sofea Jane (I thought she has talent & cud go really far in acting, but then she got married & has less drama/movies now.... nonetheless, she's pretty in a down to earth way...suka dia sampai anak pertama aku buboh nama Sofea)
- sapa lagi? dulu-dulu suka take that, NKOTB...Feminin.. but not anymore... skarang aku suka dgr Dalida.. lagu lama2 P. Ramlee... Carpenter... skarang, masok kreta, aku hanya dapat listen lagu2 kegemaran my kids ajer... nasib baik depa minat lagu yg aku minat mcm Andrea Bocelli, Dalida..bukan Barney or kiddy song. but then kalo dah 30 times a day dengar ulang lagu sama, rasa bosan gak kan?


- Angelina Jolie. bcoz dia cantik n strong character. Dulu aku minat dia kerena the rebel WIV a cause persona she carries... here's one of the character's which she played believably...
- who else? lastly aku letak Madonna la, for old time sake... i only like her old stuff...yg new release x brapa best... Also aku suka character dia yang jenis ikot pala sendiri, "I dun give a Damn, I'll do wat I like" biasa la... the rebel inside me....





4) Aku nak tag geng tersayang aku ;

Juliana Idura  X-Skool Mate Skolah Rendah
Chris X Unimas
Nuzul School Mate Kemaman 
Ana School Mate Kemaman

And sapa sapa la yg jenis suka music ni... seronok gak aku dok google kat Youtube old fav songs...

3 comments:

ManjaIxora said...

hahaha.. gud, gud.. siap assignemnt ek..

Lin Elier said...

TQ... seronok pulak buek.... cari lagu2 lama

mizz.jul said...

tq cuz sayang kat aku..lap u too..! muuaahhh!!!