Wednesday, February 2, 2011

Elier menambah satu lagi kerjaya baru sebagai Make Up Artist Diiktiraf

Salam kawan2 yg disayangi & my fellow readers...

As some of you may know, Linda kini telah tamat pengajian Kursus Solekan Professional Lanjutan di Red Glow Academy/College. Nanti bulan 3 kami akan konvo beramai2 & dapat sijil bertauliah & diiktiraf (Sijil Kemahiran Malaysia)...

Jadi, kalau ada peluang... jangan segan untuk call Linda untuk khidmat Make Up Artist. Sama ada untuk majlis dinner/event atau bridal....apa apa saja, I'm willing to explore new challenges

Untuk maklumat lanjut, sila layari my make up blog di http://linnaturalbeauty.blogspot.com/ untuk rate/package.

Ok, appreciate your guys support ya. Thanks a lot!

Ni me & Haliza as my model for natural day make up


Ni gamba Lin & Haliza bersama projek make up kelas terakhir di Red Glow. Baju by Nazlieza Catering & Canopy.

9 comments:

ManjaIxora said...

cantekk n superb!!.. hohoho

ManjaIxora said...

betul ker hang bagi blog add tuh.. bila maz klik kuar blog lain lah.. blog 'bout bible.. apakah??

Lin Elier said...

Maz, thanks... nsib baik hang habaq....
AKu tak perasan aku typo blogpot instead of blogspot.... terus kuar that website

Bitter Sweet said...

beb, pegi kursus ni kena bawak segala mak nenek barang sendiri ker

admie said...

tahniah linda..satu lagi bisnes...hebat2..nnt kalo kami ke kl n ada event..kami suh kome make over kami eyhh..:)

Lin Elier said...

Jue...
All provided in that class...dun worry.... Tapi depa galakkan bwk brg sendiri juga, so kalo ada hat beli tp tak reti pakai, depa akan ajaq la.. cam aku, beli bronzer tp tak nak calit pon. Kot ader mana2 kita dok guna tp wrong teknik ker....

Lin Elier said...

Ada,

Thanks for ur support dear! Kami amat hargai.
BUleh jer, no prob...kita make over sakan.... di samping tips2 solekan yg sifu linda ajar.

Kaseh NazLieza said...

congrats for u n me too..ehehehe..jumpa time convo t ea..=))

Lin Elier said...

HI Lieza!!
Thanks for dropping by babe!
Nnt jumpa ya. All the best in your business endeavour ye! Ingat saya ya...