Saturday, August 6, 2011

Meat Lasagna With Eggplant Slices


In an attempt to change the buka posa menu, apart frm nasi goreng cina... I also cooked Meat lasagna with Eggplant slices. Saja letak eggplant supaya heavy skit.... Kali ni aku buat lasagna tu lebar2 instead of tinggi... supaya cepat masak and dapat besar skit.
I prefer spaghetti, but hubby loves lasagna. Aku dah worried, nak masak2 menda gini bulan posa, takot rasa lari... sayang je satu talam membazir nnt... but alhamdulillah.... dlm masak2 main agak2 pon, hubby kata this lasagna sedap. Better dr hari2 biasa aku dok buat.... (maksudnya yg slalu aku buat tuh, biasa jer ler??)

2 comments:

shuhada said...

ahamdulillah..selalu masak di bulan puasa memang akan sedap even kurang garam dari biasa..sebab kita masak ikhlas untuk orang berbuka..pahala and keihlasan tu allah ganti dengan kepuasan org yg makan..:)..sedap nye nampak..itu gambo betul ye..pandai amek shot menarik..:)

Lin Elier said...

owhh.. cam tu ka... Alhamdulillah! Ini syot amik lintang pukang, dah tak sabaq nak ngappp.... walaupon dah balun ns grg....:D