Wednesday, September 22, 2010

Geng Skolah Rendah SRSI!

Ini gathering paling skejap diplan secara mudah kat FB. Petang plan, esok jadi! Jumpa la Pavillion... adventure giler aku kilik anak dr D'sara->Klang->Komuter Batu3->Sentral->Pavilion! And then repeat sequence in backwards.


Nonetheless it was worth it! BUkan sonang nak jumpa member lama, walaupon masing2 di area KL je... Timing itu mmg masalah!
But, alhamdullillah... dapat jugak hasrat nak bertemu mereka2 dlm gambaq ni..... Juliana Idura & Tg. Shaniza . Member skolah rendah Sultan Ismail di Kemaman 18 years ago!

Masing2 tak byk berubah... walaupon lama giler tak bertemu, but ramah giler bergebang tak hengat donia!! Sambil selang seli sesi umpat manja.... tak terasa masa berlalu. Aku agak kalo tak kerana bimbang jam, mmg sampai pukoi 6 pon tak blah lagi. Si Jue sporting, amik leave lagi! Cayalah!

Wud be nice if more kud join, tp rasanya susah nak kumpoi ramai2 melainkan ada majlis kawin sesapa... ANyways, I really enjoyed the meeting! Sayang masa tak cukop! Nnt kita buek lagi yer! Jue, aku rembat foto ko yer...

4 comments:

shaniza said...

linda & Jue ... love that moment la ... len kali kita plan lagi yer.. plan yg lagi gila punya

Lin Elier said...

insyallah, dgn lebih byk makanan & dessert.... baru la ada smangat tenaga nak borak!

Bitter Sweet said...

hahaha, kena lepak dkt buffet hotel lah lagu tu..ada baaaanyaak desert..aku nak cheeese!! heheheh~ very the mengada okeh

syiok la dpt jumpa korang dua..next time ada rezeki leh jupe lagi..

Lin Elier said...

Insyallah.. umor panjang jupe lagi.... for make OVER! hahhhaha!