Thursday, January 6, 2011

Asrama Tales Lagi (Toilet, Basoh Baju Ala Washing Machine & Citer Antu Poser)

Okey, how are you doin? Harap dah makan ya.... Sebab kalo baru nak makan, baik anda jgn baca entry hak ni... unless mmg nak diet la kan....

Baik la.... meh kiter mula ngan double bed besi kat asrama.... mesti ramai koloni pijat yang mesra ngan tilam kiter kan? Aku tak pernah kenal menatang ni, walaupon aku peminat National Geographic until aku masok asrama.... In fact, this is the only pet you are allowed to have in asrama.... Kucen kantin diarrhea or tempang tak kira la, depa bukan buleh masok dorm pon.... Locker kayu yang nak runtuh which is less than 1 pintu kabinet punya size untuk korang simpan rete benda korang seumor idop di situ. Lock yang usang boleh bukak pakai gigi ajer.... memory tuh. Peh tu antara pemandangan normal dorm girls is teknik menyidai baju/sluar dlm kat tingkap nako... yer ler, sidai kat ampaian di padang tu asyik kn songlap
(heran... ada juga orang muat cup A minus ni.... )

Kat sini ler aku blajo teknik pasang cadar skil tahap professional kalah housekeeping HILTON you! ....
i think u all know kan, ujian ketegangan cadar using duit coin oleh warden....(no bribery involved here, OK)
apesal la aku tak terpikir nak cipta 'fitted' bedsheet time tu... mesti aku kaya.

Baik la, ayuh! kita buat lawatan down memori lane ke toilet asrama pulok.... Haaa.....?

U all kena ingat, 1st year in boarding school... umor baru masok 13.... banyak yang masih budak, dok biasa parent buat smua mende....ada makcik cleaner skoloh basoh toilet kan? Dah masok asrama, toilet sendiri pakai, sendiri mau jaga......so kureng ler skill menjaga kebersihan toiletnyer.

Die ni tak bersalah, hanya model
jamban jer
Isykkkk... seksa betoi.... ari2 ader masalah toilet tersumbat, roti kering berdarah terdampar kekeringan haluan, taik-taik yatim bukan kucing punyer merata2 tak siapa pon simpati nak tolong flushkan....
Dah ler tension nak pergi toilet tu... hujong dunia.. seram plak tu.... nak pergi berak kencing, mesti kena cari kuorum lawatan beramai2....
Memang shit betol...





 
Owhh... tringat satu lagi idea bernas kawan aku, ntah lupa sapa dia... how to basoh baju ala ala mesin basoh tapi laaaaagi bersih.... isi baju kotor dlm baldi besar, tambahkan air dan sabon secukop rasa.... then amik toilet brush brand new and STIR laju2 mcm cycle wash momentum washing machine kat rumah tuu... haaaa.. Hebat kan? It's like crazy clean cycle button.
Washing machine pon tak leh lwn kebersihan membasoh baju style asrama kan??
(OMG Linda!)

Okeh ler, citer antu plak.. dah pueh gelak2 ringan...
Ini terjadi masa roll call, nak tido dah.. tapi nak terkencing plak dah.... so, ajak ler rombongan... malangnyer x der sambotan.... (tak der teloq punya kawan...) nasib baik ler si Azura ni simpati kat pundi kencing aku.... So pergi ler toilet puaka tu.....
On the way balik hala pi dorm... kitaorg buat lawak, tergelak2 ngilai..... mmg saja nak cari puaka kan?
Suddenly member aku yang tadinyer ceria gelak2 tak hengat dunia turn ke belakang (tgk aku yg membontoti bontot dier) ... kami dah sampai pintu dorm dah time tu....Aku dok posing baik kat pintu tu sengih2 kat dier.... minah ni plak tiba2 mata terbeliak, kaloh org pompuan nampak SALE Vincci .. start jerit2, tunding jari kat aku... aku pon merapati dier tanya,

"Boleh saya bantu, Cik?"

LAGI dier sakan naik takot, lompat katil menyorok celah bed. Kawan2 lain bukok lampu, tgk ler pe hal.... Member dah start nangis panik, cakap pon aku tak paham.... akhirnya;

Dia explain, masa dia turn ke belakang nak tgk aku, dia perasan ada lembaga posing baik imitate aku punya posing kat pintu dorm tu..... the only thing was.... aku ada pala, lembaga tu tak da pala.....

"Itttew je beza dier?", konon reply nak jadi ketua dorm yg cool.....

Sbenaqnya, horror tahap Linda Blair ler aku dgr explaination dier.....

OK geng.... sambong citer lain kali plak....



6 comments:

baincardin said...

kirim salam kt model jamban yg cun tu ek. hehee...^_^'

Bitter Sweet said...

fuh..horror horror..

tapi kan, zmn kita je kut once masuk asrama, toilet kena basuh sendiri..aku rs mcm zmn adik aku, depa ada cleaner tlg cuci at least 1x seminggu

Anonymous said...

cutenyer model tuh.. geram sey..

uiks, cpt sambung citer horror.. i like even seram serim.. hohoho.. cpt2 ek.. huhuhu

Mazlina Mokhtar said...

cutenyer model tuh.. geram sey..

uiks, cpt sambung citer horror.. i like even seram serim.. hohoho.. cpt2 ek.. huhuhu

Mazlina Mokhtar said...

aduhai.. yg anon tuh i ek.. salah teken seh.. kena buat double dah.. adess..

Lin Elier said...

Ramai pulok peminat model jamban I tuh... heheh...

Korang suker citer seram ehh... karang mlm ni tak leh tidoq dok tringat2... Aku dok cuak baca kisah seram di Marina PD....baru konon nak pi join si Jue promotion stay RM125 per night.

Jue,
Agaknya ramai budak dok komplain kat parents, child labour!

Maz,
Tak pa... hang tulih brapa byk pon tak pa....