Tuesday, August 24, 2010

Lasagna Lazat :P

Hubby loves lasagna... i'm more of spaghetti lover. And I like making things from scratch... cuma kdg2 u need xpress, kena la pakai instant like Preggo's ke apa... So, I found out using these simple combinations base foundation of a spaghetti/lasagna sauce gives a really nice result. Firstly, double concentrated Tomato Puree from Tesco. Murah tapi baguss. chewah. This gives the sauce a very nice reddish hue to it. And a nice sharp tomato taste. Bukan mcm sos tomato maggi tu tau!
Then, you need mixed herbs for the meat sauce. Beli jer yang loose packed kat bakery... tak yah beli Mc'Cormicks. Mahal... this one is less than RM3. Murah glller kan? For that zing, add nutmeg powder skit. As for the cheese sauce... i love adding basil. OK, aku mintok maaf... gamba lasagna tak sempat diupload... telah habis dibaham dah...  Next time yaa.... Jange mare...

2 comments:

Bitter Sweet said...

ni yg aku nak marah ni..gambar lasagna tu yg penting nk bg aku kecur liur tau!!! tak kira tak kira, mu buat lagi skali linda..aku nak jugak tgk (lgpun chong kan suke, dpt pahala jamu laki) hahahaha

Lin Elier said...

Alamaks! Insyallah... aku tgh dok fening2 lately... ntah kenapa. Bukan sbb itu yer....