Monday, August 23, 2010

Testing New Product In Progress - Skin Care

I am not blessed wiv flawless skin... i struggled with acne during highschool, struggled wiv oily dark burnt skin in UNI days, struggled wiv dry wiv minor wrinkles during working days (due to stress & madly cold office)... then bila pregnant, i got back to pimply skin.... sigh. Without makeup, you can see a lot of pimple/acne scar.

I have tried a sea of skin care products from cheap to expansive.. Clean & Clear ke, Clinique ke, Estee ke, Bella ke, L'Oreal ke.... when you first try it for 1st month... mmg rasa OK. After a while, mcm the skin jadi kebal and no longer giving that glowing look. So, i'm the type that don't stay faithful to skincare products at all. My recent woes is that my RM400 face cream was giving me pimples around the temples (pelipis dahi).. it was getting to rich for my face. I downgraded to lighter Garnier Aqua Defense RM16.90 cream, less volcanoes.. but still ada lil bukit2 kecik. With two kids around, I no longer have the luxury of putting on my regime of skincare. Sehari basoh muka skali pon dah kira nasib baik. Hence, my face is retaliating by producing more sebum to compensate the dry skin. hence the appearance of my long time enemy, askar jahat bernama pimple.

So, I read Women Weekly..  V*Chy was getting rave reviews. Tgk kat farmasi G8uardian... oii, mahai gaks! Yesterday, jln2 nampak ada trial unit for RM29 jer. Apa lagi... cuba la. Not bad result... let's see how it goes.

Whoever got petua for 30's pimple woes, sila khabor yer....

Note to self ; must finish the facial session at Bella b4 raya. Baju raya tak der tak pa, muka must be ready for Raya!

5 comments:

admie said...

hahahha..baju raya takde takpe ye...muka je kene ready utk beraya...bagus2...kelako pun ada ayat tu...hehehe...

kami pun tahun ni takde baju raya...dengan saiz yang tak tau nnt raya akan jadik besar mana pulok...kami decide pakai je baju apa yang muat yang dah ada...hahaha...

Bitter Sweet said...

babe, rm29 tu semua yg dlm gambar tu ke? aku ni lagi lah masalah pimples pun since scholl..tensi, tapi bersyukur dgn apa yg ada..huhuhu~

nnt tulis review tau, leh la aku try..aku la ni pakai produk malaysia hok murah tu..cap alaisyah..so far ok (almost a month now), pori jadik kecik, jerawat skali skala je timbui, klu sblm ni timbui semedang

Lin Elier said...

ADA - Kami cengitu le... hehehe.
Kamu pakai jubah le, dah brapa kilo berat kamu? Kami masa pregnant, berat badan cecah aje 52kg.. mesti dah nak kena branak. Baru je nak happy berat badan naik.

JUE - Haah, semua termasok beg ijau kecik tu. Kalo tak nak beg, aku rasa RM25 kot.
Ehh, ko ader pimple ke time school? Skoloh rendah kot, belom start lg. Not bad gaks produk Malaysia pon, cuma aku slalu bad experience (Citra Ayu, Addura la).. mula2 OK, peh tu.. muka jd hyper sensitive.

admie said...

hahaha..memang duk usha jubah je skrg nih...itu je yang muat..hahaha...berat sekarang 62 kg ye...baru 6 mth ++...hahaha...lepas raya jangan tanya...takut nak habaq...hahaha...

Lin Elier said...

ADA - tak pa... at least confirm baby tak underweight.... sihat & gebu... maknya skali.. heheh!