Monday, October 25, 2010

Anak2 takder?? Apa lagi.. dating la!

How efficient did we utilise our 1 night berdua???

Haaaa.... ini kesinambungan of my previous entry.... since kids smua dah aku outsource ke mak mentua & mak sendiri.... apa lagi utilise the free time berdua to the MAX la!!





Haaa... nak pukoi 5 pagi baru balik umah... Rewang KL, jumpa cousin yg lama tak jumpa dr Aloq Staq... nama dia Jasmine Mat Arifin... lain benor rupanya.... But sronok giler borak sambei makan kat Ukay Perdana.... Rasanya kalo la laki aku cuti esok ari, mmg kami borak sampai pukoi 6.... but since it was too late, and dia pon ada meeting... terpaksa la blah.... ANyways, I really enjoyed my time last nite.... Kadang2 mmg sronok hidup with keriangan anak2... but kadang I still nak berdua like zaman dating dulu2.... then start citer kisah lama.... baru la the romance 'mekar' sentiasa..... but seriously, rasa cam budak kluar dting semalam!..... Sebab movie tua abis awal, kita org dok buang masa bergambaq dlm keta berdua.... dok buat muka muntah sbb citer td membuatkan kami pening2 lalat meluat kdg2....
Ini air nampak mencurigakan, tapi it is from Iran delima juice drink.

6 comments:

Bitter Sweet said...

adoi lah, kelakar tgk korang berdua..sporting haa si acong ni, nak bergambar jelir2 lidah gitu..klu laki aku, harapan lah =)

bagus la korang, tetap mencari masa utk memekarkan kembali cinta u ollss

Lin Elier said...

Eii Jue...
dia time posing2 tak pa...
tapi kalo aku post kat FB ke apa, mesti dia bising kaw kaw...

(Ni pon dia tataw aku uplod kat blog) muhahahah!

Itu mesti Jue... masa aku kerja dulu... RUTIN giler hidop.. kluar rumah subuh gelap.... amik anta anak... lekat dlm jam... balik umah lewat mlm... Mmg masing2 mood mcm singa lapaq... badan kat umah, pala dok ingat ofis, keja...

La ni, alhamdullillah..

Lin Elier said...

Kadang2 time gadoh/marah ....benci tahap maut!
sampai boleh terlupa awat kita sayang kat dia in d 1st place...

Itu yg kena refresh memory lama2 balik tuuu....

Bitter Sweet said...

ye la kan, kadang tu tension keje membolehkan kita bergaduh dengan pasangan pastu tak boleh fikir dengan rasional..waktu tu mmg rasa cam pehal la aku suka kat mamat ni..huhuhu~

Lulu caldina said...

wah..dating...

Lin Elier said...

skali skala Lulu... hehehe!