Monday, October 4, 2010

Post Party Vaseline

ENjoy betol smlm ... made friends ( Hazlina , Joey & Shariffa) ...  jumpa NUffnang team... great performance by Yuna... great comedian... cuci mata tgk blogger wanita punya dressing! Food pon sedaaap.
Sapa pernah pi Luna Bar mesti tahu view sana cantik. buleh nampak KLCC punya 'bumbung'...

Apa masalahnya skarang?

Aku tak dapat snap satu ekor pics pon.... kamera ilang tanpa kesan... fon camera plak tertinggal masa off load anak2 kat my parents....

MMhhhhhh! Hampes..

But lucky us, Timothy from Nuffnang was kind enough to take a pic with us & with Yuna too... siap email soft copy to us. How cool is that?

Anyway, balik umah baru la berkesempatan nak berfotografi... itu pon ngan anak2 tercinta yg masih blom todor when we arrived home about 11++.

13 comments:

ManjaIxora said...

hi linda..

thanks coz sudi drop by kat my blog.. hohoho

ur blog buat i lapar sey.. huhuhu.. yummy betul tgk kek cekelat tuh.. pos kat i bley.. hahaha

ur guys gak really2 friendly.. love it.. hopefully dpt jumpa lg after this.. hohoho

btw nak tgglkan msg kat shoutbox tp asyik decline jer... huhuhu.. alih2 i buat komen kat sini.. pjg plak i bebel..

erk, btw my nam MAZLINA not HAZLINA.. huhuhu.. but u can call me MAZ.. hehehe

Lin Elier said...

HI Hazlina ehh Maz!!!,

(awat la skali lg I tertype Hazlina td... dok kenan kat member ofis hubby, sorry eh)

Enjoyed talking to you...Insyallah, mana tahu kita jumpa lagi... i bawak kek skali, kita pulun satu talam.

Thanks for dropping by too.

Bitter Sweet said...

kalu kamera dah hilang, tobat korang dua posing tak hengat kan..leh aku cuci mata hampa amik gambaq ngan artis²..tapi tak pa..yg ada ni pun dah cukup dah..i loike~

yuna sweet sgt nampak..

Lin Elier said...

Jue,

Tension sgt dok tgk depa bergambaq sakan.... rasa kekurangan giler...

Nak gak bergambaq ngan blogger2 lain kat situ, amik gambar tpt tu...

Apa nak buat....

Yuna nyanyi live best & friendly... lagu Oh Bulan tu favorite Sofea... sebelom pandai cakap, dia pandai nyanyi lagu ni dulu...

"oooo buhlann..... Na Ni Na Ni Na niii naa ninaaaa"

Tu jer la lirik dia tau..

CikLilyPutih said...

i thought u're vaseline people.. huahuahua.. salah rupanye.. malulah..

Lin Elier said...

Hi Cik Lily,

Kami dok kerlin kat group hangpa... happening betoi..

nak tegoq, tapi segan... maklom ler 1st time pergi event cengini.... sapa pon kami tak kenai kat situ...

yaya said...

hey! thanks for dropping by!..


lovee you blog to the max, and your post make me very hungry! oh oh.. and love you in person too!

will link you to my blog yea!

:)

tifa said...

Hi , i saw you at the party ...tak sempat pun berbual :)

Lin Elier said...

Hi Tifa,

Tu laa... kami pon dok pandang2 je, nak tegur tp kelu...segan.

Maklum la 1st time...

Tak pa, next time mesti janji borak sakan!

Vin Tsen Gan said...

Hey Linda, Vince from vincephilosophy.com here :) You can take the photo of you and your hubby during the poolside party from my blog :) Not a problem.

Lin Elier said...

HI Vince,

Million thanks! Appreciate it a lot.

NaniRostam said...

Lin adalah perempuan cantik yang pandai masak. Perempuan idaman lelaki semalaya tuh.

Lin Elier said...

Terima kaseh atas pujian Kak Nani, namun cantik saya hanyalah make up. Cuci make up, ilang ler semuanya.

Nonetheless, terima kaseh kerana sudi singgah di blog saya yg tak seberapa ni. Appreciate it a lot.

I love reading your blog yg jadi inspirasi saya utk become ibu yg penyayang di dalam zaman yg serba serbi moden & instant.

Keep up the great job!