Sunday, October 3, 2010

In Love wiv Strawberry Cheese Cake

Normally I dun really love cheese cake... i feel it is too heavy, sour... and rasa pening2 lepas makan..... mcm rasa lepas isap cheap curut.... or rokok daun....

But... a lot of people go crazy after it.... so does my hubby. But i'm a choc cake lover. So, slalunya when I make choc cake, me & d kids wud eat most of it... Kalu make cheese cake, my hubby wud finish off the whole tray! But lucky me, my sis in law gave me her recipe... i tried it, & it turn out just nice for me & hubby to eat. It's light (but not as light as Japanese Cotton Cheese cake) ... it is not too sour, it is sweeten with the strawberry yoghurt...& limau kasturi instead of lemon... Haaa.... sumthing the whole family can eat. Even d kids love it.
Here's the link to my sis in law recipe blog http://ezpzcooking.blogspot.com/
Pandai2 la modify to your taste... nak add jam or fresh fruits


Here's the pic of the cake... the last slice... the rest dah abis...  The Ferrero Rondnoir is just my dose of chocolate addiction.

10 comments:

Bitter Sweet said...

pergh!!! gile meleleh air liur bila tgk cheese cake ko..alah linda, mu buat n jual je la..nak tak..aku tempah ngan mu..aku bab buat kek ni failed lah

Lin Elier said...

Jue, mu mai test rasa dulu, then rasa nak mkn setalam, baru confirm. Mana tahu, taste kita tak sama... kan...

Bitter Sweet said...

tgk pun dah tau sedap!!

Lin Elier said...

haaa...pa kata aku buat kira adiah beddey ko... Nak peach ka? Strawberry ka?

Bitter Sweet said...

vah vah vah..ni dah kira mcm orang mengantuk disorongkan bantal!!! strawberry..perghhh rezeki terpijak neh =)

Lin Elier said...

Wokay... nnt aku buat. Dlm ujong minggu depan buleh mai umah aku,ujong minggu ni aku nak pi Kluang.

But if korang larat mai afterwork minggu ni, pon ok sj. Let me know, jadi aku buleh pi beli brg2 awai.

Bitter Sweet said...

aku ni nak kena schedule ngan laki aku dulu, dia tu bukan nak klu aku main² terjah je ajak..if aku nak dtg, baik ajak si TG skali kan..baru hep 'pening' huhuhu~

Lin Elier said...

Yiap, betoi betoi... the more the merrier... nnt aku try cek sesapa lain dekat2 yg buleh mai, mcm Lina ker sapa...

jujuqtpie said...

Mmmm, have to try your version, strawberry yoghurt, have done but never with limau kasturi. Btw, the posole recipe is finally up. Sorry for the delay. Have fun trying!

Lin Elier said...

Yummy! Posole here i go!
Yiap... fruity yoghurt + roughly blended fruits + their natural juice really gives the cake a light texture and a kick in the taste bud section!