Thursday, October 14, 2010

What's from Lin's Kuali This Week?

Ikan Goreng Masak Taucu













Tempe Goreng Nyonya Wiv Petai


















Ayam Kicap Masak Taucu Wiv Petai

9 comments:

Bitter Sweet said...

fuyooo..petaiii..nyum nyum

Lin Elier said...

Aku minat petai... tp x minat ngan bau harum di toilet selepas itu...
Hahahhah!

admie said...

rajin nye masak..meh la duk umah kami time pantang nanti..leh tolong masak2 kan..hehehe..

ManjaIxora said...

uiks.. rajinnyer..

err klu nak pakai food tester jgn lupa panggil i..

dgn rela hati i volunteer kan diri.. hohoho

NaniRostam said...

Buatlah makan2. Jemput kak Nani....kak nani suka makan masakan orang lain.....

Bitter Sweet said...

wei linda, k.nani rostam reply dkt komen hang? aku impressive ni..glammer tu akak tu..

k.nani, jengah la blog saya jugak =)
gile tak malu invite orang glamer kan..huhuuh

Lin Elier said...

ADA, kami time pantang, Si Cong yang masakkan.. Dia lagi pandai buat laok org pantau dr Linda...

Mazlina, rajin sebab tringin... Mmg la laju jer buat resipi itu ini... Nak jadi food tester? Hahaha... buleh aja... tapi pastikan ada insurans cek oii!

Kak Nani, Linda mmg jenis suka buat mkn2 kat umah for friends... dr zaman skolah lagi... Insyallah, mana tahu ada rezeki nanti ya.

Jue, Aku bukan blogger tegar/proffesional cam hang...kenai blogger glamour smua tu.. aku jumpa blog Kak Nani pon dr blog hang la. Aritu jumpa blogger Viruspadu tu pon aku dok heran, sapa dia ni, lawa... cek cek rupanya blogger bukan calang2 gak.

Lulu caldina said...

nyam-nyam..sedap..

Lin Elier said...

Hi Lulu, thanks for droppin by!