Saturday, October 2, 2010

Preparation untuk Kenduri Vaseline

Haaa.... pada member2 yg rapat dah taw kan cek nak pi kenduri mlm ni kan...
Punya la excited gilerr... sampai tak leh tidoq. Dah lama tak rasa thrill cam ni, kalot gi cari baju baru, kaler rambot la.... seingat aku la, aku excited cam ni was 9 years ago... time baru bercinta hangat. Nak kuor dating... Nasib baik hubby sporting, layan je prangai aku yang teruja kalah org nak pergi Emmy Awards. Ikot la aku pi boutique to boutique kat Sunway D'sara tu... heret budak 2 ekoq tu.... At last, aku choose baju yg aku boleh recycle pakai few ways... ala long cardigan or mcm long dress. Warnanya tak menonjol sgt, I wish they had it in white... but warna tu and black je ada.... terpaksa la pilih ijau malap tu.... Kenduri ni ada tema warna.... pilih ijau, pink, puteh or kunen aje.

Ni plak gamba aku testing salon baru, ada 40% off all services! So, tadi reasonable gak la pricing dier.... but hasil nya... nnt korang tgk... ini gamba in process bleaching sambil steam otak... Muka pucat coz aku tak make up langsong.... nak cepat.

Anyways, saja tak leh tidoq... so aku upload gambaq preview preparation aku for the kenduri yah... Doakan aku slamat sampai & pulang.. Meet up new cool friends, and PARTY! Ada Yuna, ada Jojo Struys.... Eeeiii... excited weiii! First time gi function cengini.... Slalunya produk launching IT kat Hotel aja... itu pakai kena la formal kan... tak kan mcm nak pi terima anugerah plaks.... unless ko '101' aahahaha!



4 comments:

Anonymous said...

Cant wait!

Jue@my-bittersweetlife.com

Bitter Sweet said...

beb, malam tadi aku browse kut tepon, tak nampak hat yg hang pakai baju baru tu..pagi ni baru nampak..tu dia dek non..meletup gedebas gedebuss..i loike it! sangat3 cun..

pergh kawan aku..cam artis beb!

admie said...

dasat nye posing..hehehe...cantik2...:D

Lin Elier said...

Adaaa....
Lama x dgr citer....
Pe habaq?