Friday, December 24, 2010

Jalan-jalan tgk X-Mas shopping kat 1Utama

Dulu dulu 1Utama ni faveret hang out saya... dr dia satu building ajer, hingga la skarang dah ader new wing, old wing.... hangpa habaq apa kedai nak, mostly aku ingat location dier (kot)... but skarang jarang bebenor nak pi... stakat asyik2 pi Tesco beli susu, pampers, ayam..etc.....

Anyways, nak jadi ceriter, plan mender lain jadi mender lain.. kitaorg pon pergi 1Utama ni, dapat ler tgk mcm mcm deco X-Mas depa buat... mcm small township depa buat kat Old Wing tu... masalahnyer, semua depa letak booth makeup... Laura Mercier, Bobbi Brown, Kiehl's etc.... tension aku... untok mengelakkan rasa tergoda.. aku cepat2 jalan tak berenti.. takot terbeli swipe card laaaagi....

Cantek kan pokok X Mas nih? Ni baju yg aku beli aritu utk event
Vaseline aritu... featured in MSN lifestyle lagi u!

Biasa la amik gambaq muka jer dpt bcoz pegang camera
sendiri.... anak2 tak reti tolong snap2 lagi


Ini Pak Arab selamba ajer grab anak2 aku bergamba ngan dier

Susah aku nak hamik gamba they all nicely as they
kept jumping up & down the stage

5 comments:

baincardin said...

hmm...nak kene singgah OU ni jalan²...:)

Lin Elier said...

tu ler, tgk gambar buat rasa nak pi ke tpt2 dlm gambar tu... nasib my pics kat D'sara ajer... gamba2 Bain nun jaoh di London... kempunan kiter

baincardin said...

Bain dah bergmbar kt xmas tree OU tu! :)

baincardin said...

"Part 6:The Final"

Tamat sudah.....jom layan! :)

Anonymous said...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David