Friday, December 17, 2010

What's for Lunch? Udang Goreng Kunyit And Bread Pudding

Ntah kenapa these few days mcm kemalasan nak masak2...
 So, masak pon ala kadar jer.... Terserlah pada gamba tu kecincaian masakan saya.... Cook pon ader mood, bila x der mood... masakan pon mcm budok remaje baru balik skoloh.... But biler rajin, takder hujan ribut pon masak beria-ria. Makan berdua jerr.....

2011 dah nak menjelang...
genap 2 tahon aku jadi housewife.. work from home mom....
2 tahon aku tak kalot bersolek di kala awal pagi untuk ke ofis...
2 tahon aku tak mengharong jam pagi nak pi kerja (kurang tensen)
2 tahon aku tak menyumpah Tol Damansara.... & sedaerah..
2 tahon aku tak asyik tgk jam bila nak lunch hour... Lapaq!
2 tahon aku tak fenin2 gelabah rusa cari access card masok ofis...

tetiba rindu ofismate lama......

3 comments:

ManjaIxora said...

huiyo.. puding itu menyelerakan.. udang tuh pulak buat i tergoda.. cess.. ni yg buat nak mkn lagi nih.. padahal baru lps bfast.. gemuklah den camnih.. huhuhu

baincardin said...

"Part 3" pulak datang menyerang. layan jelaa....^_^

Lin Elier said...

Mkn aje Maz... nikmati best thing in life.... FOOOD!

Bain, talented btol la u!