Saturday, December 11, 2010

X-periment With Fake Lashes ( with Koji Eyelash Fix )

Hari tu aku make up pengantin, my sis ader belikan few extra fake lashes dari butik make up artist Kelrina House Of Fashion kat Shah Alam.... yang aku pesan takder, so she bought few different ones for me... Thanks Sis!


So aku experiment la dgn application, glue with the most dramatic false eyelash tu.. RM10 no.1042 .... Glue from Jepon dia aku beli online, from Michelle Chuah (owner Supermodel's Secrets) ... pon muroh RM13 jer... byk mende peralatan beauty 'enhancement' yg menarik kat situ ... aku pon terpegun ada seluaq dlm padded utk kasi ponggong nampak montoks. Ini kot dok Kim Kardashan pakai....
     Bulu mata aku mmg sangat haluih.... selama ni aku pakai mascara Estee Lauder jer... then sejak brenti kerja..aku dwngrade beli Maybeline botoi kunen tu je... Kali terakhir aku pakai fake lashes was on my wedding day.... that was 5 years ago.... So, ni tgh nak asah skil balik laa.... Hasilnya....? See below, OK tak? Aku tringin nak pakai contact lens kaler-kaler mcm Tengku S dok pakai... tapi astig aku too high... tak sesuai kata optician tu.... apo nak buekkk..... kita maintain mata org Melayu lahhh...!

2 comments:

Bitter Sweet said...

beb, lawaaaa gile ko pakai fake eyelash..cun seh!

Lin Elier said...

macehhh Jue!