Wednesday, December 15, 2010

What's for lunch? Oyster Chicken With Mushroom & Japanese Tofu

 Dalam usaha memupuk makan malam bersama keluarga dari kecil, aku downgrade dining table ke makan di meja study Juhaini yg kecik kotet tu.. siap lapik surat kabor lagi mcm pergi piknik pulok...
Perasan tak, pinggan aku kecik... pinggan Cong besor?

Sayoq2 yang ready standby nak masok kuali dgn rela

Ayam Masak Oyster With Mushroom & Japanese Tofu

2 comments:

Anonymous said...

ko ni saje je kan letak gambar camni,aku ni tak tahan btol tgk gambar sayoq ijau2 ni..NOOO!!

-ina b-

Lin Elier said...

Hi Ina,
How r u babe?
Allaaa... aku buboh gambaq kek depa kata menggoda.... aku buboh gambaq sayoq.. hang plak x tahan...
camno nih?